MITECH-CO, .LTD 

Creeer Waarde voor Klant, lever Bijdrage voor de Veiligheid van de Wereld.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Mitech CO.,LTD.

Certifications
Van goede kwaliteit Draagbare hardheidsmeter voor verkoop
Van goede kwaliteit Draagbare hardheidsmeter voor verkoop
Customers Reviews
Mitechco., Ltd is een beroepsfabrikant, zijn wij tevreden met hun kwaliteit van producten, functies en verschijning.

—— Martina

Het meetapparaat MR200 van de oppervlakteruwheid heeft de goede kwaliteit om aan de behoefte van onze klanten te voldoen, ben ik zeer tevreden met de kwaliteit van de producten.

—— GnanaKumar

Een professionele manuafacturer, houden wij van de kwaliteit van de producten en de goede dienst.

—— Denis ROCHE

Mitech heeft de klassieke producten en de dienst. Dank voor uw gastvrijheid voor mijn het bezoeken in Peking.

—— S.R.ANNAMALAI

Ik ben online Chatten Nu

Mitech CO.,LTD.

1 2 3
Mitech CO.,LTD. Mitech CO.,LTD. Mitech CO.,LTD.
Mitech products Mitech company Mitech staffs

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : MITECH
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 1000000-8000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

 

Mitechco., Ltd bepaalde van in Peking, China de plaats en werd opgericht in 2004 door een groep artsen en de meesters behaalden van tsinghua of de Universiteit van Peking een diploma. Het is een professionele NDT het testen fabrikant, hebben wij ons eigen R&D-bureau voor nieuwste en hoogwaardige technologie.

Meer dan tien jaar, Mitech heeft altijd de bedrijfsfilosofie aangehangen,

„Technologieinnovatie voor hoge ontwikkeling, - de kwaliteitsdienst als voorwaartse boot“, zich baseert op de beheerste technologie en de onophoudelijke achtervolging voor wetenschap en technologie, Mitech mengt onophoudelijk in leading-edge technologie aan NDT instrument R&D en de toepassing, maakt de productprestaties en de technische indicatoren bereikend op het internationale belangrijke niveau.

Van NDT draagbaar instrument aan groot automatisch opsporingssysteem. Mitech heeft intellectuele-eigendomsrechten in handen van kerntechnologie en het is reeds voor van de uitvindingsoctrooien en software auteursrechten en overgegaane internationale certificatie zoals de EU-de certificatie van toepassing geweest van Ce en de Russische GOST certificatieenz. Mitech producten is wijd gebruikt in kwaliteitscontrole en veiligheid het toezicht op ruimtevaart, petrochemische pijpleiding, de militaire industrie, de kernindustrie, schip, auto, metallurgie, de vervaardiging van de staalstructuur, boilerdrukvat etc., doet het beste werken voor veilige exploitatie van industriële productie.

De Mitechgebruikers hebben over de hele wereld zoals Japan, Korea, India, Duitsland, de V.S. enz. uitgespreid. Door de beste kwaliteit met concurrerende prijs, had Mitech een goede reputatie van globale klanten bereikt. Als professionele NDT fabrikant, zal Mitech onze regel om voor wereldndt de industrie voor beste en snelle ontwikkeling te dienen aandringen. Wij zoeken NDT over de hele wereld agenten van en heten goed geïnformeerde mensen welkom om ons bij ons voor ontwikkeling aan te sluiten.

Als professionele NDT fabrikant, zal Mitech u het best kwaliteitsproducten van concurrerende prijs voorzien. Het professionele commerciële team kan meer bevorderingssteun volgens lokale markt samen met onze uitvoerige ervaring verlenen om u te helpen professionele behoeftenanalyse en marktbescherming, lancerings nieuwe producten maken onophoudelijk om meer kansen voor lange samenwerking tot stand te brengen. Ondertussen, zullen wij u de sterke naverkoopdienst steunen om meer probleem op te lossen. Om het even welk probleem van de productkwaliteit binnen 3 maanden, zullen wij nieuwe kostenloos, alle producten met garantie tot twee jaar en life-long onderhoud vervangen. Wij zullen onderhouds opleiding en toebehoren van kostprijs voorzien. Mitech heeft correct marktbeheersysteem om u te helpen markt en de informatie van de aandeelklant precies beheren, marktsysteem voor oude win-win samenwerking opzetten en standaardiseren.

Mitech wijdt aan het creëren van de waarde voor wereldndt de industrie als eigen unswerving plicht, om perfecte producten aan de markt te verstrekken, die klanten aanbieden de nauwgezette dienst, oprecht beheer om beroemd merk tot stand te brengen.

Mitech is bereid om met wereldndt collega's samen te werken en levert de inspanningen morgen voor briljanter, worstelend voor veiligere NDT wereld.

Contactgegevens
Mitech CO.,LTD.

Contactpersoon: Ms. Lareina Lee

Tel.: 86-10-5885-8658

Fax: 86-10-5885-0828

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)